ΤΡΟΠΟΣ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ

Πριν από την κοπή, αφήστε το αυγοτάραχο σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον μισή ώρα προκειμένου να μαλακώσει το κερί και να εξασφαλίσετε ευκολότερη αφαίρεση του.

1. Αρχίστε να κόβετε λεπτές φέτες αυγοταράχου.

2. Κόψτε μια λεπτή φέτα αυγοτάραχου

3. Αφαιρέστε το κερί και απολαύστε

4. Εφ όσον κόψετε όσες φέτες επιθυμείτε, καλύψτε το υπόλοιπο κομματι με μεμβράνη μαγειρικης και τοποθετήστε το στο ψυγειο, συντηρείται μεχρι ένα μήνα.

Σημείωση: Το αυγοτάραχο δεν τρώγεται με το κερί που το περιβάλλει καθώς χρησιμεύει μόνο στη συντήρηση του.

ευεργετικα-1

Δείτε εδώ πως κόβουμε και καθαρίζουμε το Αυγοτάραχο